Dubai: Cea mai mare grădină cu flori naturale din lume în mijlocul deșertului!

După ce au bătut record după record, de la clădiri care nu s-au mulțumit să zgârie norii, ci s-au înălțat de mai aveau puțin și zgâriau Luna, la un acvariu cât un ocean mai mic construit într-un mall , insule artificiale mai mari decât insulele naturale, șeicii din Dubai s-a scărpinat puțin în creștetul capului și s-au gândit cum mai pot uimi lumea. Le-a venit și ideea, o provocare pentru marele portofel al conducătorilor bogatului emirat: o grădină cu flori naturale uriașă. Evident, trebuia să fie Cea mai. Așa și este!

Aflată în Dubailand, Dubai Miracle Garden este construită din peste 45 de milioane de plante răspândite pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați și ofera imagini spectaculoase cu flori în formă de inimă, stele, iglu, piramide și orice le trece prin cap creatorilor săi în fiecare an.

Click AICI pentru oferta specială de Paște în Dubai! Last  Minute!

Creată ca o atracție turistică ce trebuie să atragă un milion de turiști anual, grădina își schimbă florile în fiecare sezon, oferind vizitatorilor noi experiențe de fiecare dată. Ea se închide la sfârșitul lunii mai a fiecărui an, urmând a fi redeschisă după mijlocul toamnei.

În fața celor șocați de-a dreptul de Dubai Miracle Garden, realizatorii proiectului au declarat că ceea ce a făcut posibilă crearea unei grădini imense în mijlocul deșertului a fost reutilizarea apelor reziduale și irigarea prin picurare.

Click AICI ofertele speciale de vacanță ORIUNDE ÎN LUME ale ICAR TOURS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *