Iacări acrobați, Mărgineanu și bilete VIP la Aeromania 10 ANI

Biletele VIP pentru AEROMANIA, airshow-ul organizat pe 2 iulie 2016 pe Aeroportul Internațional Tuzla – se găsesc, acum, în rețeaua Vreau Bilet și în magazinele care susțin evenimentul.

Dacă vreți să beneficiați de un plus de confort și vizibilitate, de un anturaj select și de autografe de la piloții și cântăreții de la ediția aniversară AEROMANIA 10 ANI, de acum puteți cumpăra bilete VIP de pe site-ul www.vreaubilet.ro.

Acestea sunt disponibile în 2 variante: bilete simple, pentru accesul în zona VIP, special amenajată în linia întâi a acrobațiilor, artificiilor și concertelor, și care costă 75 lei, și biletele ZBOR & VIP – care oferă în plus și o plimbare deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Regional Air Services – la prețul de 350 lei.

În timpul evenimentului, multiplul campion Jurgis Kairys, Iacării acrobați și alți piloți de podium mondial vor zbura acompaniați de muzica rock, pop-rock și folk a celor de la Zdob si Zdub, R.O.C.K. și Mihai Mărgineanu – și a altor artiști de succes.

 

Organizator: Regional Air Services – www.regional-air.ro
Adresa: Aeroport Tuzla, Statiunea Tuzla, Constanta, Cod: 907295, Romania
Program: 15.00-22.00.
Accesul in aeroport se poate face incepand cu orele 14:30

Biletele sunt disponibile la aeroportul Tuzla și în rețeaua Vreau Bilet din București și pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *