Seychelles – Paradisul tropical din insula Mahe

Numit astfel după un ministru francez din secolul XVIII, arhipelagul Seychelles este situat la 1600 de kilometri est de Africa și la nord de cunoscuta insulă Madagascar. Seychelles are nu mai puțin de 115 insule, din granit și coraligene, adevărate colțuri de rai, cu o biodiversitate absolut extraordinară.

Doar o parte din aceste insule sunt locuite iar populația întregii țări nu depășește 84.000 de locuitori. Cea mai mare insulă (și cea mai frumoasă – spun mulți) este Mahe, acolo unde se află și capitala statului Victoria (Port Victoria).

mahe-5

CLICK AICI PENTRU CEA MAI BUNĂ OFERTĂ ICAR TOUS IN INSULELE SEYCHELLES

Mahe este locul unde găsești tot ce îți dorești, de la plaje mirifice, cu apă cristalină, la munți impunători, precum Vârful Morne Seychellois, aflat la o altitudine de 905 metri.mahe-3 Poți vizita o junglă incredibilă, cu plante endemice rare (copacul cu meduze – jellyfish tree), plante carnivore sau orhidee uriașe. Turiștii se pot răcori lângă cascadele pitorești și pot urca pe munți, de unde au parte de o panoramă minunată a insulei.

Mahe este insula unde poți practica atât alpinism cât și sporturi de apă, kaiac sau scuba diving. Dacă te-ai săturat de sălbăticia insulei poți merge oricând în capitala Victoria, oraș istoric cu edificii ce amintesc de stăpânirile coloniale portugheze și franceze.

Grădina botanică este locul unde poți admira cu atenție flora incredibilă a insulei iar în piața și în centrul urbei poți cumpăra produse locale, suveniruri sau poți lua o cină liniștită bazată pe bucătăria tradițională. 

Adevărata comoară a insulei rămâne plaja!mahe-2 Sunt atâtea locuri unde te poți relaxa, zone izolate și unde poți admira liniștit rocile modelate straniu de apele Oceanului Indian.

CLICK AICI PENTRU TOATE OFERTELE SPECIALE DE VACANȚĂ DE LA ICAR TOURS

 

One response to “Seychelles – Paradisul tropical din insula Mahe”

  1. O zona minunata pe care mi-as dorii sa o vizitez macar odata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *