Turiștii călătoresc în siguranță cu Icar Tours Constanța

Valentin Coman

Vacanța este și trebuie să rămână unul din acele momente fericite din viața unui om, de aceea este foarte important să alegi o agenție de turism în ale cărei servicii să ai maximum de încredere, care să fie un partener și de la care să primești toate sfaturile necesare pentru un sejur de vis.

De aceea, în cadrul interesului general pentru protejarea cetățenilor români care călătoresc, agenția de turism Icar Tours Constanța vă sfătuiește ca, atunci când cumpărați o vacanță, să solicitați agenților de turism următoarele documente:

– contract semnat și ștampilat
– stipularea în contract a numărului asigurării
– bon de comandă
– factură fiscală
– chitanță fiscală (în cazul în care achitați cu numerar).

Foarte important, cereți să vedeți licența de turism a agenției de turism, fără de care aceasta nu are voie să funcționeze. Ca exemplu, aceasta (foto jos) este licența de turism a agenției de turism Icar Tours Constanța.

Licenta-Icar-Constanta-1

Sfaturi suplimentare: încheiați neapărat asigurarea medicală, nu neglijați această operațiune a cărei eludare vă poate pune într-un pericol major. Nu plecați fără să solicitați voucherele pentru vacanța cumpărată și, acolo unde este cazul, biletele de avion, precum și alte documente  privind regimul de masă, detaliile de transfer, intrările la obiectivele turistice,  care sa ateste serviciile comandate prin bonul de comanda. În cazul în care plecați cu avionul asigurați-vă că aveți cu ce ajunge la timp pentru aeroport la timp pentru operațiunile de îmbarcare (agențiile de turism trebuie să aibă capacitatea de a vă pune la dispoziție, contra cost, și servicii de transfer la aeroport).

Nu în ultimul rând, cereți lămuriri asupra serviciilor opționale, adesea acestea fiind destul de consistente, mai ales în ceea ce privește regimul de masă și excursiile sau bacșișurile (pentru Orient).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *