Video! Portul Hamburg va putea fi vizitat din aprilie cu un autobuz amfibie

Orașul Hamburg este pe cale să devină odată în plus o atracție turistică pentru vizitatori cărora le va oferi o experiență unică în Europa, grație unui autobuz amfibie destinat nu numai deplasării terestre, ci și pe apele fluviului Elba, pentru o excursie prin celebrul port german.

Cu începere din luna aprilie, acest autobuz amfibie numit “HafenCity RiverBus” va avea plecări zilnice regulate din districtul istoric al depozitelor din port.

Operatorul Fred Franken, care a experimentat pentru prima dată conceptul transportului cu autobuzul amfibie la Singapore acum 15 ani, a declarat că vehiculul — construit în Ungaria — va intra în fluviul Elba printr-o rampă. Inginerii spun că aceasta este mai mult o barcă decât un autobuz, asigurând că este absolut sigur în deplasarea pe apă.

Click AICI pentru ofertă de Paște în Austria – Bavaria

Pasagerii vor trece pe apă prin fața puternicelor nave container, a clădirilor istorice ale portului Hamburg și vor vedea remorcherele la lucru în plină acțiune.

Aceste tururi pe apă ale portului Hamburg sunt prevăzute să dureze aproximativ 80 de minute. Prețul călătoriei, orarele de vizitare și ruta exactă sunt încă detalii în curs de elaborare.

Click AICI pentru oferte speciale de vacanță de la ICAR Tours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *