Vreau să locuiesc în cursa Tarom de Antalya!

Pe cuvânt că e minunat. N-aș fi reușit să descopăr chestia asta dacă nu m-aș fi trezit însoțind un grup de agenți de turism în Antalya, unde chemările sirenoase ale resorturilor cu atât de multe stele de zici că-s generali coreeni au devenit atât de atrăgătoare, încât, în curând, chiar și tractoritul de la Cochirleni își va duce familia la prăjeli mediteraneene și leneveală cu burta plină ultra-all inclusiv. Nu mă țin de glume deloc, ați face bine să vă interesați dacă aveți chef de o vacanță ieftină acolo unde limita maximă pentru conjugarea verbelor a mânca și a bea este doar cerul sau pragul camerei, mult prea înalt la ora 3 dimineața.

Dar, să revenim la zburătorii mei. Păi, nene, sandviciurile sunt bune, exact ca alea pe care le făcea mama în copilărie, cu salam, cașcaval și castraveți băgate în pâinicuță, au alune un pic sărate, exact pe gustul meu, la care se adaugă, fără fițe, fandoseli sau strâmbături din nas, berici la cutie, reci, bune și fără număr! Bașca o cafea pentru bărbați puternici sau un ceiuț pentru fete mari. Firește, eu am luat cafea. Exista și coniac pentru cei galbeni la față după fiecare schimbare a altitudinii sau culoarului de zbor.

Plus că stewardesele sunt femei frumoase, vorba bancului feminist românesc: Noi nu știm ce este aia femeie urâtă, fiindcă suntem românce. Iar piloții sunt niște meseriași, zborul e maximum de lin, cu niște curbe luate cu ditamai Boeing-ul de-ar crăpa de invidie toți birjarii de navetă de la NASA.

Din fotografie se vede cum scărpinam nori cu Taromul la peste 10.000 de metri altitudine, dând blană cu 900 și ceva de kilometri pe oră.

Deocamdată atât din Antalya, România, ai legătura!

Click AICI pentru ofertele speciale de vacanță de la ICAR TOURS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *