Dakini Festival: A început numărătoarea inversă!

Numărătoarea inversă până la primul mare festival al verii a început.
În perioada 27 iunie – 1 iulie, plaja de la Tuzla va simți vibrația Dakini. Peste 120 de artiști internaționali și români vor urca pe cele trei scene de la malul mării pentru a menține vibe-ul festivalului la cote maxime timp de cinci zile și cinci nopți. Muzica psy și trance nu se aude nicăieri în România mai bine decât la Tuzla, cum de asemenea și la scena chill sentimentul de vibrație cu natura și marea e de necontestat.
Yoghinii, healerii și artiștii veniți din toată lumea fac parte din puzzle-ul care compune povestea Dakini.
Fiind un eveniment 100% eco, Dakini își subliniază valorile care sunt în strânsă concordanța cu normele de mediu. Participanții la festival sunt încurajați să trăiască în armonie cu ei înșiși și cu natură.
O parte din zona de camping va beneficia de zone umbrite natural și o alta va fi umbrită artificial. În camping este permis accesul cu rulote și van-uri, iar participanții au puse la dispoziție apă potabilă, dușuri și grupuri sanitare.
Prețurile din cadrul evenimentului sunt accesibile tuturor. Câteva exemple: apa – 5 lei, bere – 10 lei, long drinks – 10 lei, supe – 10/15 lei, fel principal – 10/15/20 lei.
Accesul în festival este permis doar în baza brățării de acces eveniment.
Biletele se găsesc pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.beatbase.com și costă 90 euro
pentru toate cele 5 zile de festival.
Biletul include: acces enveniment + zonele conexe: parcare, camping și apă potabilă
gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *