Sejur de vis în Insula Soarelui, Rhodos

Este una dintre cele mai frumoase insule din Mediterana și un adevărat magnet pentru turiștii din întreaga lume. Scăldată de apele Mării Egee, Rhodos este insula legendelor, a zeilor, un loc miraculos, unde stâncile munților ce domină plajele par a fi mai degrabă niște giganți împietriți de milenii.

Rhodos-2

Obiectivele turistice se găsesc la orice pas iar accesul la ele este foarte facil. Templele închinate marilor zei olimpieni, Afrodita, Zeus, Atena sau Apollo, satul Triada, Portul Rhodos, Valea Fluturilor, ruinele antice, orașul medieval, Lindos, acestea sunt doar câteva din punctele ce trebuie atinse de către vizitatori.

Una dintre zonele pitorești este și stațiunea Kolymbia, aflată la jumătatea distanței dintre Lindos și Rhodos și foarte aproape de o altă stațiune celebră, Faliraki. Kolymbia, cu ai săi munți, cu ale sale plaje și cu drumul roman mărginit de eucalipți este un loc liniștit și ideal pentru petrecerea vacanței.ins_rhodos_765x323

ALL INCLUSIVE /7 nopți/ de la 426 euro

Hotel 4* Anavadia, Kolymbia. Plecari din 29.05

Early Booking până pe 15 aprilie

Tariful include: 7 nopți de cazare, bilet avion cursa charter, masa tip All Inclusive, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică locală.

Tariful nu include: taxa de aeroport – 95euro/pers, asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno, taxele de intrare la obiectivele turistice, alte taxe și cheltuieli personale, programe opționale.

Plecări în fiecare luni începând cu 29.05 și până pe 25.09. Tarifele se modifică în lunile de vârf (532 euro în lunile iulie și august; 458 euro pentru plecările din 12.06, 11.09, 18.09, 25.09; 479 euro pentru plecările din 19.06 și 26.06; etc ).

Mai multe detalii gasiti in agentiile Icar Tours.

01RHOSYK901019X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *